Název | Množství a jednotka |
---|---|
kančí kýta | 1,5 kg |
cibule červená | 2 ks |
česnek | 3 stroužky |
kvalitní červené víno (burgundské, chianti) | 1 l |
myrtový likér | 5 cl |
extra panenský olivový olej | 5 cl |
ocet | 5 cl |
bobkový list | 3 ks |
šalvěj čerstvá | 2 snítky |
rozmarýn | 2 snítky |
jalovec | 4 kuličky |
feferonka | 1 ks |
pepř celý | 6 ks |
myrtová sůl | |
pepř | |
rajčata | 4 ks |
jalovcová pálenka (borovička) | 5 cl |
hladká mouka | 1 lžíce |
sádlo | 100 g |
Postup: Začneme omáčkou - na másle a najemno pokrájené cibulce orestujeme oloupané, na... zobrazit recept
Postup: Zralé avokádo rozpůlíme, vyjmeme pecku a lžící vydlabeme dužinu do vyšší... zobrazit recept
Postup: Na pánvi rozehřejeme slunečnicový olej, vhodíme do něj utřené 4 stroužky... zobrazit recept
Postup: Vepřovou krkovičku prošpikujeme slaninou, ze všech stran osolíme, potřeme... zobrazit recept
Postup: Zeleninu kromě rajčat očistíme, řádně omyjeme a nakrájíme na stejně velké... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Nabízíme Vám ubytování v přijemně a útulně zařízených pokojích, pár kroků od...